Thursday, October 30, 2008

luahan rasa (dlm hati geram nih!!)

hurm... ibu still at the office.. boss ibu baru je blah, so take a few time nak jot down kt sini.. ni ibu nk story the morey psl 2nd bos ibu nih.. ada ke td dia call ibu tnya mana 3 cek alliance bank (transfer to 3 banks). then ibu told her.. i dunno.. coz i checked the pv in the morning. then ibu pi la tnya kt asisstant ibu (coz dia kt pantry tgh buat teh tariksss- tq fisah for the teh!) dia ckp maybe cek tu with miss X (bukan nama sebenar).. then ibu pi plak tanya kt miss A, dia ada dpt ke cek alliance tu, dia ckp x dpt... then dlm masa yg sama ibu nmpk miss X ni pi msk hantar document kt bos ibu tuh... chit... dia yg simpan rupanya.. aku dh agak dah... then ibu g la jengok kt dlm bilik bos ibu jap.. yela saje je nk tunjuk muka konon kita mmg cari cek tuh! :D ms ibu nk patah balik, dia pggl ibu n mula lah segala ribu petir halilintar kuar.. dia ckp... lain kali cek ni urgent.. ibu apa lagi... mengamok la time tu.. ibu ckp sape yg hold, i dunno, siapa pass dekat u, x dunno (padahal ibu nmpk minah kerek ni yg pass) then bos ibu leh ckp.. sape hold i x tau.. taik betul... so what, ibu ckp u tanya la dkt org yg pass the document (which is miss X a.k.a minah kerek a.k.a mekwok!) apahal lak nak bebel kat ibu.. then ibu ckp dgn makcik nih... i asked fisah then dia ckp the cek with miss tut.... hurm.. pastu baru la pompuan ni cool down.. kira dia ckp ngn ibu ala2 hujan renyai2 ar... petir halilintar semua dh takde.... ( psl dh kena smash dgn ibu)... hurm... so skrg cek my big bos (even dia x big :D.. sori boss!) so tomolo just wait for the Dato' or andy to sign ajelah.... itu saje cerita utk ptg ni... klu rajin mlm kang ibu naip lagi.... to my 2nd boss, jgn la dok membebel / marah x pasal2 kt org yg x bersalah.. kalau org tu salah, tegur ajelah org tu.. jgn sebab bos syg dia bos x leh marah kat dia... dah la... chiow!!

Wednesday, October 29, 2008

my 1st blog

hello... tis is ibu nye 1st blog entry.. sajeje create to share everything psl life, kiddos, kerje, apa2 ajelah... maybe ni akan jadi salah satu aktiviti ibu pas resign nanti... mana tau kan... why ibu nak resign? hurm.. tell u later lah... tungguuuuuuuuuu......

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers