Sunday, November 9, 2008

Ibu boring

minggu ni boring skit.. psl abang ngn adik xde.. ibu antar balik johor. ari isnin abang ada appointment fisio ngn cara kerja kt hukm, and one more appointment nk pasang simen kaki dia. ibu, ddy & anak lmbt skit g hukm coz bwk adik dulu gi check up kt klinik desa puncak alam. lps abg psg simen, kitorang trs shut blk jb. psg simen kali ni x seteruk previous. yg ni psg simen smpi betis jer.. stil boleh merangkak lagi :) smpi jb dlm kul 3.15pm. rehat, mkn, kemas itu & ini, prepare utk ibu & ddy blk esoknya. ibu ke puncak alam, ddy plak ke segamat. so minggu ni ibu keboringan skit.. dr hari rabu ibu blk keje lewat, dlm 6.30 br kuar dr opis... smlm plak sabtu blk keje pkl 2.30 ptg... kira x penah la ibu blk ari sabtu kul 2.30 cipta rekod btl...... kira jd anak dara gitu... huahuahua...
arini kemas rumah.. penat. td ptg singgah jap umah baru, saje tgk2 lama x pegi.. ntah bila la nk pindah.. umah dpn tu dh naik smpi tgkt 2 dah. x ddk situ lg pun xpe, psl berabuk, kt dpn stil under construction. sebelah kiri dh ada jiran, kanan pun ada, 2-2 malay. good. kira lorong tu semua dh ada owner la except umah contoh. blm ada org nk beli lagi. ni br lps chat ngn anak2 ibu.. rindu giler ibu kt diorang.
jumaat ni ibu blk jb ar.. amik blk dorang.. uwais nk bukak simen dia blk pd 17hb. klu sempat nnt ibu amik gambor ekk... special thanks to my lovely father & mother in law coz sudi jaga budak2 tu.... ok la.. gtg now. nak cont. tgk CSI nih... daa....

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers