Tuesday, November 18, 2008

looking for 'account asisstant'

tulunnnn... asiss. ibu nak resign... dia dpt keje gomen, alahai... sedih nya ibu, nak kena cari asiss. lagi... hurm, sesapa interested, for post "account asisstant", fresh graduate, diploma holder, ada skit experience, PM la ibu yer.. urgent nih... opis ibu nih kt USJ 1, (dpn mydin mall), transportation (bus) senang gak... [sorryyy... ibu x tau psl x penah naik bas ke opis!!] kalau yg bujang, leh sewa umah kt subang mewah... dkt je ngn opis.. pleaseee pleasee pleaseee..... who those interested please PM me :D

2 comments:

Lucky Fingers said...

wah...rezeki..dpt gomen eh... saya dari lepas grad, try apply gomen, 14 kali apply, 14 kali pegi peksa..14 kali tebiu...tapi tak dak rejeki ler... hehehe...

congrates.. nnt la sy war war kat kat frens yg tgh carik keje..

ibu_uwais_ameenah said...

kak iza, bkn sy la yg dpt gomen. bdk kt opis saya ni hah... tgh carik org nak replace dia lah :D. kita pun dh frustated apply gomen. xde rejeki... xpelah.. hubby dh keje gomen tu pun dh ckp baik :D

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers