Wednesday, November 12, 2008

thank you my fren

smlm, ibu chat dgn kawan lama ibu, kitorg sesama masa secondary school. tp ibu dh kenal dia since kitorg std 4 lagi. she told me she had read my blog @ friendster. sebenarnya dulu ibu sll tulis blog kt friendster. tp skrg mcm dh tukar sikit since ramai gak kwn yg xde friendster boleh baca blog ibu kt sini. her name is Dina. married with 2 kids. dia ckp suka baca blog ibu. banyak benda dia boleh belajar. huhu.. xpe la klu dia rasa benda yg ibu shared tu bg kebaikan pd dia, pada semua orang, alhamdulillah... dia pun ada bg support utk ibu coz of my uwais... thank you dina. special thanks also to kak wan (kawan my hubby yg tinggal kt toowoomba, australia) ibu banyak belajar dari dia... ok lah... gtg now.. nak start keje nih.. daaa.....

p/s: 2 days to go to see my kiddos... rindunya ibu!!

5 comments:

a.c.H.i.k.A.n.i said...

hi watie...
anak ko kat ne??

ibu_uwais_ameenah said...

anak aku kt JB lah... jumaat ni aku blk amik diorang

Anonymous said...

watie,
besarkanla font tu sikit..
sakit mata nak baca..
comel sgt...

ibu_uwais_ameenah said...

oh... kecik sgt ekk... ok nnt ibu besarkan font ek... tp sape lak yg nyorok tu...

Anonymous said...

hehe..sarahla wati...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers