Saturday, December 20, 2008

adik & abang

ni pix mlm td ibu otw g umah akak ibu kt PD (pantai dalam). ibu dok blkg ngn abg ngn adik, anjang drove the car, then uda pun ada gak. mak ibu ada kt umah akak since monday coz antar yaya blk sini. tu yg psl tido sana. lagi plak daddy x balik this week. dia blk umah mak dia kt jb. ish.. bosan lah kalau ddy x balik. tp yg sonoknya x le kejenya kuar berjalan... hehehe... daddy ni suka bebenor berjalan --> penyakit berjangkit yg dah menular kepada anak bujang & anak dara dia... hehehehe

abang dah tido

tgk arr.. abang tu, sempat buat rock -> uwais ckp ROCK MANIA!

ibu pakai kaftan je -> yelah dh lmbt dah, kuar umah pun dkt pkl 9pm

tengok la.. dua-dua nak tido kt atas ibu...

3 comments:

.:: Lucky Fingers ::. said...

alamak.. musuh ketat arr kita uwais.. aunty ni diehard manu... alaa..uwais.. meh arr..aunty sanggup belikan baju manu... asalkan uwais geng ngan aunty..meh arr salin baju..meh sini sayg.. meh arrr..meh kita salin..jgn pakai baju chelsea tu.. hua hua hua... ;)

a.c.H.i.k.A.n.i said...

nasib baik paha maknyer macam span..sedap abg&adik tido ye..hhehehhehe

ibu_uwais_ameenah said...

kak iza: uwais segala baju bola dia ada... hahaha... ckp je, MU, england, chelsea, inter milan arsenal semua ada.. huahuahua

mahan: bukan span la, tilam vono!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers