Thursday, December 4, 2008

~ gelagat uwais & ameenah ~

tgk le gelagat uwais ngn ameenah. i tell you, uwais is such a good brother. memang cute ajer if he treat adik dia.. ya Allah semoga selamanya dia mcm tu layan adik-adik dia (adik-adik??? - ish mana ada, so far adik jer ;) )

ni adik baru blk dr school [tgk dia pegang apa?? berus gigi abang!!]

abang suap milo yg abang buat sendiri
adik main bee abang [then mesti abang cakap, "ibu abang x marah adik main..."]

cuteeeee sangatt!!

manja tul adik ngn abang!!

5 comments:

Lucky Fingers said...

meh sini..aunty nak gigit2, nak guling2, nak picit2.. geram la...

btw, adik2???? da ade lg ke?????

i seriau the 1st one pon blom ilang.. hehehe

ibu_uwais_ameenah said...

amboi amboi amboi... mana de adik lagi la kak.. sajeje tulis cam tuh :D
akak, nape deliver daniel c-sec?
saya yg 1st normal, 2nd c-sec. but i prefer normal :D

Lucky Fingers said...

yup. daniel cz. dia tak nak kut pintu. nak kut tingkap..tu la keje nye skang ni, main tingkap kete je.. hehehehehe

a.c.H.i.k.A.n.i said...

comelnyer 2 beradik ni...ameena nak adik pulak ye???

ibu_uwais_ameenah said...

xde maknanya achik ani oii... cukup2lah tu :D

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers