Saturday, December 6, 2008

:: supplement ::

semalam ibu mmg x sempat nak update blog. very the busy kt opis lah.. malam td pun malas nak bukak laptop. intan pun x tgk.. last2 intan yg tgk ibu tido.. [coz ibu tido depan tv!!] ini pun stop keje jap & blogging... im addicted now... :D


kali ni ibu nak story the morry pasal vitamin. since u all tau kan uwais ni so special to me, ibu ada bagi dia a few supplement utk dia..


Gamatol ni harga dia RM 69.00 makan ni actually untuk menigkatkan saraf & muscles activity, which is sangat sesuwaiiii untuk uwais. kadang2 ibu suap gak kat adik sikit2, balance dkt sudu abang tuh.. yelah adik ni x suka makan ubat, bkn cam abang, tapi bila kita suap abang ubat, dia pun sibuk nak, nah amik ko.. sekali ubat... terkulat2 dia... adik.. adik... influence by mother in law gamatol nih... leh klik kt sini for more info


gamatol

next is NeuroGain VegiCaps. sangat sesuai untuk anak2 membesar. so far uwais aje yg baru makan. ameenah lum makan lagi. lagi pun dia bentuk capsul. kena pecahkan untuk dapatkan fish oil dia. selalu uwais makan 2 bijik satu hari. so sebulan dalam 2 botol. ni dr rohani yg rekemen untuk uwais makan. dr rohani cakap, diorang tgh buat kajian tentang supplement ni & so far dia punya feedback dari parents yang NeuroGain ni sangat lah bagusnya. ibu pun x ragu2 untuk bagi kt uwais & yang ibu perasan after makan NeuroGain ni, mulut dia makkk aii... memang x dijangka!! price dia satu botol rm39.90. more info, klik here yer...



NeuroGain VegiCaps

lastly ialah kismis minda doa. makan sehari 11 bijik. ameenah ibu kasi makan 3 bijik sehari. org ckp klu kita lps c-sec, kita mudah lupa (iya ke?) so, ibu pun makan gak sama ngn uwais 11 bijik sehari. paling suka makan ialah ameenah. ialah.. ameenah tu kalau batu ngn kayu leh makan, dia pun makan.. x penah menolak... bukan cam abang, abang ni selektif skit... (cam daddy kot).. ya ampun daddy... jangan marah... :D harga kismis ni rm5.00 rasanya. tapi ibu selalu beli kt mydin mall depan opis ibu rm4.50 jer. sorry ye yg ni xde website :D


kismis minda doa

ni plak supplement ibu. jamu perawatan wanita. ada 4 jenis - Pil Mimi Lan Mintuno-Digunakan secara tradisional untuk melegakan keputihan dan mengencangkan otot rahim, Pil Pare Anom-Digunakan secara tradisional untuk kesihatan badan, Pil Ratu ayu-Digunakan secara tradisional untuk kesihatan kuku, kulit dan rambut & Pil Sari Asih-Digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan. ibu makan dh lama jamu ni since before pregnenkan uwais lagi. price rm16.20. more info, klik here

jamu perawatan wanita

3 comments:

Lucky Fingers said...

muakakakaka.. nape i gelak? gelak kat part "ameenah tu kalau batu ngn kayu leh makan, dia pun makan.. x penah menolak..." memang la wak.. dia mane tau.. heheheh...

btw, bagus la u, makan jamu.. myself mmg tak ble terima jamu. infact lepas bsalin czer ari tu pon tak makan. tau kesan pada i lepas makan for 2 days? naik ruam yg tak dijangka2.. actually i mmg ade allergy food. so.. certain food klu makan, reaction yg mula2 will be shown on skin..meanings dat i hv to stop ler.. teruk time tu..siap kene gi amek injection nak curekan ruam tu..

gamat pon i cant take. masa tu nak heal luka, i makan ikan haruan.. dlm 60 days tu, 1mth je i mkn ikan haruan tu.. susah my body nk terima certain things.. allergy mengada2.. hua hua hua...

gud info.. nak try kat daniel la yg kismis tu..so far daniel makan madu naqia je.. and good respond..others wud be, scotts imulsion orange. tu je..

ibu_uwais_ameenah said...

huhu.. sy klu x mkn jamu bdn letih lesu, tp kdg2 skip jugak jamu tu... tp supplement utk uwais tu mmg dia makan, adik tu so-so jer... kan adik tu x suka makan ubat...

faranez said...

1st time aku masuk blog ko nih.. huhuhuuu

wah jamu kencang baik nyer makan... tenang buk, tenaangg... :D

feel free, masuk web aku http://dcljutawan.com kalu nak test produk DCL.. stkat ni yg paling kencang qshe (lobata gred A).. TEGANG semua beb.. huhhuhhhuuuu

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers