Saturday, December 20, 2008

unza warehouse sales

smlm, unza ada buat sales. x jauh pun, unza ni sebelah je ngn opis ibu, btl2 dpn mydin mall. sales ni 3 hari je start jumaat smpi ahad. mmg tiap2 thn buat sales, so semalam ibu telah merembat beberapa barang dari sini. semua2 murah giler babas... sebenarnya ibu bkn nak beli sgt. cuma nak cari Nappy Clean aje (utk cuci lingeries & baju anak2 ibu). bukan apa nappy clean ni bagus psl dia membunuh bakteria. then ibu rembat max kleen floor cleaner for marble & terrazo. yg ni 2L=RM 8.00 kalau kt luar ibu biasa beli dlm 14.00 harga dia. then ibu beli pencuci tandas 2=rm8, gervenne talcum powder + 1 perfume = rm 2, carrie laundry detergent 1kg=rm2 - ni ibu rembat 2, doremi talcum powder utk baby = rm2 gak, then ibu terjumpa 1 lipstik SAFI = rm 1. total habis rm32.00 x byk pun. shower gel ngn shampoo berlambak, tapi ibu x pakai brand2 cap unza ni. so ibu x beli lah.. + lagi ibu x minat sgt pki shower gel, sabun ketul lagi beshh!!

pss.. cuba tgk kt brg2 tu, tu harga dia la tu.. kasi cincai lah..

> hasil borongan ibu <

2 comments:

.:: Lucky Fingers ::. said...

wah... minggu ni sy tak balik usj plak tu.. ala... besh arrr... btw, bedak eiken kan..gud for skin rashes.. tak kira la for baby ke for baby tua ke.. for baby telebih tua ke.. it's really gud.. hmm i better call my parents to go la..

ibu_uwais_ameenah said...

ha.. pegi kak jgn x pegi, tp smlm mcm xde je eiken tu... tp mmg la, unza suka bwk kuar brg setiap hari lain2 brg.. kdg pegi pagi xde brg tu, nnt member pegi ptg ada plak!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers