Monday, January 19, 2009

CNY holiday

rentetan dari blog ibu yg lepas. akhirnya... confirm! during my CNY holiday, the whole week i will be at johore bahru. x kisah la... x jadi pegi cameron ke.. mana ke... tinggal kt jb pun ibu suka :-D
daddy balik sabtu lps. dia ckp babah suh balik jb... baik boss! hehehe... ddy ckp nak balik hari sabtu. in the morning la kot. kena la ibu siap berkemas baju weekdays ni!. ari jumaat malam, daddy balik. julie & the siblings, (ita-june-aida), ita's fiancee & ucu yam as well will come to our house. nak tumpang bermalam. esoknya diorang nak ke ipoh. ada apa.. x sure la plakk... then diorang ckp pas blk dr ipoh nak ke cameron... (julie, ko jelah yg pegi ye!)
hurm.... sabtu ptg, babah (FIL) called. kirim beli muffin flour kt bagus. hurmm... then babah cakap ada surprise utk ibu... alamak... suspenssss ajer... apa benda la babah ni. bila tanya along (en. mail) tau x?? dia ckp x tau la tau ke idak... atoooii... lagi la buat perut ibu x sedap.... apa ye surprise tu.... ada 2-3 benda bermain kat fikiran ibu.. tapi x tau la yg mana satu betul @ tepat. paksa daddy cakap, dia ckp dia x tau... alahai... en. mail... mcm baru semalam saya kawin ngn awak.... hehehe...
apa bendanya... surprise itu, ibu pun x tahu... will update later yer! see yaaa...
nota kaki : ibu suspensss ajer....


7 comments:

.:: Lucky Fingers ::. said...

ape la agaknye tu yerrr??

ibu_uwais_ameenah said...

tu lah... buat suspensss jer...

Jake's Daughter said...

akak pon saspen tunggu seprais apa yg ko dapat mala....hehehe...

ibu_uwais_ameenah said...

uat suspensss ajerrr (sarimah version!)

Anjang Nash said...

ada pape utk cik meenah kot..
hmm terpakse anjang duk umah mak long klu dh anjang xdpt blk umah nenek..ude je la yg blk..tp xpe,andak'e kte nk dtg umah mak long wif ucu paan..kte'e nk jln2 dgn ang a'kal n kakak yaya..hehe merayap je keje

miss ejot said...

wati...selamat berchinese nu year d johor...heheheh. kot2 suprise ko tu...limau oren satu kontena yelah cny la katakan...hehehe

ibu_uwais_ameenah said...

kak eijoot, kalau setakat limau sekontena ke durian sebakul ke, aku x heran sgt... ni seprais apa la x tau aku nih... sabo jelah!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers