Monday, January 5, 2009

cuti-cuti day 5 ~ cicakman [planet hitam]!!

uwais sensorang kt belakang

kami ber3 je, sian adik kena tinggal!


daddy poyo je pegangkan tiket meanwhile ibu snap foto!

tgk la muka excited daddy!

3 of us!

muka 'keras' uwais dlm wayang!

blur-blur jap...
day 5

pagi2 ddy dgn mata terpejam ckp ngn ibu, 'siap2, g tgk wayang'. loh apa la org tua ni. ala.. ibu ni malas la sebenarnya. yelah pas smpi umah mlm tu, lagi plak dpt berlengkor atas katil.. huhu... bes giler. dgn berat hati ibu ckp la ngn ddy. ha, kita cek online dulu ada x show ke tak. pegi x jauh pun. the nearest is jusco klang. tgk2 show ada pukul 12.15pm. cantik la tu.

kami pergi ber3 je. adik kena tggl ngn anjang.. sian adik. ok la movie dia. best.. mula2 uwais senyap je kt dlm wayang tu. maklum la first time g. senyap ajer... then ms mula2 start senyap je, msk 2nd hours, dia pun dok wacha jugak.. then ibu ckp la.. ishh.. senyap.. jgn bising. sempat lagi dia tanya ibu, ibu kenapa kena senyap?? uwais.. uwais.. sabo jelah la ibu... ibu ckp nnt org marah bising2...
pas abis tgk cicakman, kami melantak kt johnys.... (again?? dah kena mandrem kot ngn johnys...) then kami pulang ke rumah dengan hati yang girang...

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers