Thursday, January 22, 2009

jammed di mana-mana

ish... x tau lah ibu nak ckp mcm mana... lately ni asyik jammed aje.. kt mana-mana pun. kalau dulu nak g keje ibu akan lalu glenmarie. skrg ni no more glenmarie ye! kalau dulu msk glenmarie, ibu kuar dpn subang parade tu then buat u-turn trs ke ss19. then ibu trs smpi blk kiri ke usj2. skrg ni kena masuk highway kuar tol usj (rm 1.80) ibu x leh kuar tol seafield, nnt nak naik ke usj tu jammed nye...x hingat!!




arini, jammed sgt luar biasa. dari highway PA, ibu lalu ke bkt jelutong, x berapa byk keta. bagus.. tapi bila dh smpi ke simpang shah alam/tol shah alam, nampak jammed dah.... sudah.... nasib la guna touch n go. pas msk lorong, dh stuck dah lps tol. pas je touch, nak amik kiri boleh lak ada lori lalu dpn keta melintas nak ke kanan (lori tu nak ke klang kot!) ceh.... ni kira dari lps tol nak amik kiri then amik kiri lagi la utk ke highway elite. hurmm...

finally... dpt gak msk tol kiri. ibu dok immagine kak iza ke damansara lalu highway tu camne ek... skrg ni pas bukak sekolah dia nye jammed super luar biasa! sempat gak snap gambo :D













No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers