Tuesday, January 27, 2009

surprise

surprise!!! mcm yg ibu ckp ada benda surprise kt entry nih... x mo ckp byk... ni lah bendanya. wah wah cik meenah... bkn main lagi tau. skrg ameenah dh ada satu, x yah la sibuk2 pegang ibu punya ye sayang!!! PIL bought 2, for ameenah & nadia (cucu dia kt taiwan tu....) so, ibu just choose yg mana ibu berkenan... sorry ye nuri, akak chop dulu....

tp yg adilnya, beratnya sama.. nak tunggu ibu beli, may be it take a little time to buy this GOLD... hehehe.. bygkan jelah, rantai utk ameenah je costing dia +- rm800.00... adoiyaii... apa2 pun thanks to my PIL coz bought this necklace for ameenah... utk loket dia, itu pusaka turun temurun. it is made by suasa. hak milik sebelum nya ialah en. mail.... so skrg tlh dipindah milik kepada cik ameenah ketawa jerit2...





wah... adik ngn rantai barunya...




nota kaki : apa yg aku pikirkan meleset sama sekali... tapi xpe...


6 comments:

Dania's mummy said...

apa yg ko pikir kan???? heheheheeh

Jake's Daughter said...

wah cik ameenah...bukan main sengih lg dgn kalung baru...hehehe
mala..ko pk p?? mesti ko pk hadih uk ko kan?? bukan utk cik ameenah??? huhuhu... btol x???

ibu_uwais_ameenah said...

both kak ida & dayah : ku pikirkan ada kenduri... (qiqah... uat suspens je tau!)

mak long uwais ameenah said...

ooohhhh...ni la surprise yg dikatakan ye.....aku igt apa la tu......siap aku tnya amar lagi....agak2 apa la surprise yg ko dpt.....

tak pe la walaupun surprise tu tak spt yg kau arapkan......

neway....bg rantai kat cik minah pun ok gak....drpada kau kena beli....beratus gak tu.....sbnarnya ianya lebih kpd nak suruh kau balik johor tu....hiii...hiii....

.:: Lucky Fingers ::. said...

wah...cik ameenah ketawa jerit2 da ade lantai arr... besh arr... sweet nyer....
ape yg meleset nyer tu mala?? tingin gak tau.. hehehe...

ibu_uwais_ameenah said...

akak.. kan dah tulis kt comment ke 3 tuh...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers