Thursday, January 29, 2009

vivo pizza




makan makan dan makan... hah... kalau dh ngn famili in law nih, xde keje lain selain makan... tgk ni, time singgah plaza pelangi, sempat lagi membasah tekak sambil mkn pizza... & now i just notice, vivo pizza ni ada bukak kt the curve!! itu pun pas ibu bukak website dia. since when dia bertapak kt situ x plak ibu tau. setau ibu dia ada kt jb jer... pas ni nk mkn vivo just g to the curve ajelah!







4 comments:

mak long uwais ameenah said...

sedap ke VIVO piza ni....???mana lagi sdap dgn Pizza Hut @ Domino??????

ibu_uwais_ameenah said...

aku x tau menilai la kak... kalau nak nnt bila2 kita g la the curve!

Anonymous said...

bukankah anda suka makan??... x kan lah pulak x tahu kan... blog anda banyak tulis pasal makan saja... patut lah anda....

jangan marah ya.. saya pun peminat blog anda...

ibu_uwais_ameenah said...

anonymous...

x marah pun... (sedar kekurangan diri... wah gitu!!) huhu.. actually ai mkn vivo tu skit je, coz perut kenyang time tu, bkn sll makan pun... the previous ai mkn pun ntah 3-4 thn lps kot.. tp antara 3, ai prefer dominos coz roti dia cam liat-liat sket... hehehehe....

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers