Monday, February 2, 2009

ON THE ROCK STONEGRILL


sebelum blk ke PA, FIL bawak kami ke plaza pelangi, menjamu selera kt ON THE ROCK STONEGRILL. kedai steak. steak yg dimasak atas batu. ibu x sure ada x kedai ni kt KL. so far ada 2 kt JB.


batu dia klu ditgk2 mcm lesung batu tu, dia bentuk petak, batu tu panas giler, dia buat camne x tau lak ibu, then kita order makan, dia akan ltk kita nye beef ke, chicken ke, lamb ke, seafood ke kt atas batu tu, then dia hantar dishes tu kt kita. so kita kena la msk sendiri, potong sendiri.. terbalik2kan daging tu supaya masak.. then dia serve with nasi goreng, coleslaw or mixde vege.. oh ye, kuah dia ialah black paper. kalau set kanak-kanak, dia x bagi nasik, dia bagi fries.


boleh tahan lah sedap...

adik tgh pilih drinks


ini menu ibu [NZ eyerib]


abang dgn friesnya...

time ni adik dh tido kt stroller

my PIL




abang's food

delicious!

wah daddy... x pandang kiri kanan



nota kaki : utk anonymous yg suka komen saya suka makan tu... entry ni khas utk anda... baca... hehehe...






2 comments:

Anonymous said...

dulu ada kat sunway pyramid.. skrg dh x der..

ibu_uwais_ameenah said...

ooo... yeke.. jarang pi pyramid

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers