Saturday, February 14, 2009

poll

salam readers! ibu nak mintak tolong la... dlm tempoh 2 thn lagi, uwais nak masuk darjah satu.. ibu plan nak resign... u know lah kan.. mcmana condition uwais. ibu patut lah berkorban... tapi tu lah... ada beberapa perkara yg dok ibu fikirkan... tolong ibu jawab poll yer!






3 comments:

Dania's mummy said...

klu tanya aku, paksa laki ko balik shah alam... klu korang dok asing2, kos sara hidup tinggi, since ko da x keje, laki ko kena balik2, rumah dua, kos rumah pun dua gak... so costly la.. klu ko dok JB, mmmm.... privacy hidup berkeluarga sendiri x de... mungkin senang, sbb ada PIL boleh support2, but in the same time aku rasa x best la, kang ko terikat dgn keluarga sana pulak... so the best thing pada aku, paksa la laki ko balik shah alam.. so susah senang ko berkeluarga, korang yg hadapi sendiri.. so laki ko pun nanti x de la take for granted... kang dok rumah mak bapak dia, dia sambil lewa ajer, sbb dia tahu kelurga dia boleh tolong2 mana yg patut.. so klu dok sendiri, korang sama2 harungi la susah senang membesarkan anak2... wah gitu... panjang pulak komen aku.

GiGGLinG GaL said...

dik,
i hv to reserve my comment.. i ll leave my comment as offline msg kat ym..bukan pe.. mane taw.nnt cik mail baca.. kecik plak ati dia.. and..mane taw..nnt family cik mail terbaca ..huru hara gak.. so.. check out my offline msg eh..
i voted the 3rd answer. bukan paksa.. but pujuk cik mail transfer shah alam!

ibu_uwais_ameenah said...

dayah : aku mmg setuju giler babas...

kak giggling : definitely i choose vote no.3!

thank you coz voting ya!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers