Monday, March 30, 2009

bapak asham request

atas permintaan bapak asham, suruh ibu ltk picture grill kt blog ini (coz of very slow uploading to the email!) so here it is =D

daddy; sangat2lah berpuas hati, kemas & ngam2 masuk frame!!

double thumbs up to pak suki!!! (mcm lah dia baca blog ibu nih.. ngehngehngeh...)

ameenah's room

master bedroom

master bedroom > balcony

plaster ceiling


uwais's room

at the back > kitchen!!



*home sweet home*

4 comments:

mak long uwais ameenah said...

wah....wah.....lawanya grill putih itu....sungguh berkenan.....
I like...I like!!!!!

akan ku buat kat umah baru aku....in kes kalau aku tak dpt tempah besi tempawan la(kes x de budget la tu...)hi..hi..hi....

neway aku tertunggu2 entry kau pasal astro ceria....bilanya??? tak sabar weeeiiii!!!!!!

ibu_uwais_ameenah said...

mak long woi... gambar semua telah di transfer ke laptop, so, tidak buleh update di opis entry astro ceria iteww!! nanti kan malam karang.. kalau aku x demam la ye!! badan still weak lagi nih, balik keje nak pegi klinik

seeeeeee... i told you, cantik giler kan grill melintang white kaler iteww... silalah buat kat rumah di tasik puteri juger =D

~~~ kay ~~~ said...

nice!
(^_~)

ibu_uwais_ameenah said...

thanks kay!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers