Friday, March 13, 2009

>> E.L <<

hola.... lambat ibu online arini. even ibu ni on EL today, banyak keje kt umah ni nak kena dibereskan. oh ya, mlm tadi ibu tido agak lewat. dlm pukul 4.00pagi. kerna apa? kerna ibu menyiapkan kerja2 ibu... huhuhu... psl arini nak x nak kena gak amik EL. ameenah high fever lah... 38.4 celcius...

mlm tadi dh gi klinik. masuk ubat punggung, kena tuam badan, tampal cool fever > last2 dah turun 37 celcius. alhamdulillah... lama bangat kat klinik mlm tadi. sampai kul 10.30mlm. xde la ramai org sgt pun, kena tunggu no giliran 5 org je... then doc bagi antibiotik, ubat demam + ubat batuk/selsema....

sian kat adik, sepanjang malam tadi ibu dok cek demam dia aje. nasib la ada benda yg nak cek panas tu ada kt umah (apa nama dia ek)... alhamdulillah.... smpi ke pagi, dok mentain 36 darjah celcius... arini... getting better, tapi tulah.. asyik nak berkepit je. ibu x leh buat keje langsung!! dok la celah kangkang tu....

ok lah.... gtg la... ingat nak buat donut ngn budak2 ni, kalau jadi malam nanti ibu post entry ekk!! have a nice weekend!!

nota kaki : bapak asham pulang ke jb, kerahan tenaga coz esok MIL ada masak utk kerja kawin...

*hugs*

3 comments:

GiGGLinG GaL said...

namanya termometer ler dik..
syukur meena kjj da ok..
jaga dia.. bagi minum milk manyak2..
force eat.. atleast bertenaga..

DeLLa said...

ciannye dia...semoga cpt sembuh ek ameenah

ibu_uwais_ameenah said...

akak.. meenah kjj cam danial, demam demam gak, makan tetap maintainnnnn

della.. thanks ye della!! arini ibu coti dah sihat pun dia tuu...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers