Tuesday, March 31, 2009

karnival sukaria astro ceria

karnival sukaria astro ceria

muka budak tak dapat ikut


haikal, yaya, aish, kak chik tgh beratur











maklong-uwais-ameenah masuk acara makan roti...


wah uwais... glemer tu tangkap gambar ngn SEPAH RAJA LAWAK!



penyanyi pujaan uwais
RIZ
CHOT
LISA SURIHANI
FARAH BREEP-BREEP
FARED KAMIL
ISMA AF7
(dapat pelajar cemerlang minggu ke3)

ibu?? x pegi pun. badan x mengizinkan... still demam.. sampai ke hari ini.... suka la uwais tu.... riz bagi single dia lagi!!siap dapat flag sign by riz... tapi sedih.. semalam adik dah koyakkan bendera dia nasib kt hujung je yg koyak boleh tampal ngn salotape lagi....

*ceria*

5 comments:

Anonymous said...

hehehehehe

mak long uwais ameenah said...

akhirnya.....entry yg ditunggu2 dah tiba...hii...hiii...hii...cuma tak yahlah kau enterframe kan aku masuk pertandingan'makan' tu.....malu seeeiiiii!!!!!!

apa2pun mmg budak2 tu really have fun kat situ....trmasukla 'mak budak'dan 2 org 'budak besar' (anjang & ude)....ala2 nak jd budak la pulak.....tak sedor diri tul!!!!!

ibu_uwais_ameenah said...

huhuhu... kak.. tu belum ibu-uwais-ameenah ngn cik ameenah ketawa jerit-jerit tu pegi... kalau tidak...

tHrEE oF us said...

aik?? cemane leh xtau plak ni.. huhu!!

ibu_uwais_ameenah said...

apa la cik jeela nih.. itu pun x tau ke... ni mesti x tgk channel 611 nih... :D

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers