Wednesday, March 18, 2009

sayanggg bangat!!!

sayang nye kad asham2 nih...

ibu x tau lah apakan jadi kat ibu

kalau diorang tiada di sisi!!

ibu sayang bangat kamu berdua!!

sungguh!!

*hugs*



6 comments:

Anonymous said...

cute sangat,,,anak2 time tidola..memang tersentuh perasaan

rumiza.rashid said...

salam ibu uwais ameenah
keje kat farmasi uitm eh.i pun going to having a long distant family like yours.accidentally came across ur blog.rsnya my fren mashani pernah mention psl u.

i pun tgh ting tong gak skrg.bln 6 kena start kat fsg.n my hubby kena study kat filipin.kena stay with my6month old baby yg sgt la manja since i duk rumah selama ni jaga dia n dpt full breast feed

What's luv gotta do ? said...

so sweet.......makes me wanna cry....

ibu_uwais_ameenah said...

anonymous - yelah.. bila time diorang tido... sayuuu je rasa... pasti bisikkan kat telinga mereka.. ibu sayang sgt... belajar rajin2... jadi anak yg soleh & solehah, jadi org berguna dunia & akhirat!!

rumiza.rashid - ai x keje uitm lah, only my hubby je, tu pun kt segamat, well salam perkenalan

idie - jangan sedih2... one day, u will get one!!

zuraiwan said...

cutenya diaorg tido....lena je...bila nk ada bb ni...huhu

ibu_uwais_ameenah said...

zura - insyaAllah... usaha, tawakal & doa... pasti Allah bukakan ruang utk kita menjadi ibu&ayah...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers