Monday, March 30, 2009

:: segamat ::



should we go to segamat??

oh yeah.... bukan nak pegi skodeng bapak asham yer.. walaupun terkadang dalam hati ni syaitan laknatullah selalu je mengganggu ibu... menghasut akal fikiran ni nak terpikir yg bukan-bukan... al maklum la.. bapak asham kerja melibatkan anak2 remaja.... lelaki & perempuan... gadis2 sunti... anak2 dara... takut jugak ibu!! jangan buat pasal daddy!!... but, as wife, i believe in you... i know you... daddy sangat komited dengan kerja... very work-a-holic.... kalau dulu dia keje kt PNM, tension ajer ibu.... balik keje kul 10.00 malam... nak siapkan keje, training and so on... weekend, gi opis lagik... aduhaiiii suami ku!!



oh ya... tujuan ibu nak ke segamat x lain x bukan, sajeje nak menggatal.. (menggatal ngn suamiku.. ohh..) sajeje sebenarnya... nak bwk uwais naik ketapi... ibu dah tgk dah... naik train jumaat malam ke segamat dari KL sentral, jam 9.15 malam, reach there around 2.00am in the morning!



ini dipersetujui bapak asham... kerna apa... the next day nak g soping langsir... (oh no... cant believe when look at the curtain shop-boleh jadi giler x tau nak pilih yg mana!!) so sabtu petang, camtu, balik la ke puncak alam balik... purpose dia 2 sahaja :- bawak uwais & ameenah merasa naik train & beli langsir.. hurm... tambah2 plak daddy cakap jakel segamat sales up to 80% til 8th april... wah wah.... ibu... jangan lupa yer... roadtax & insurance keta juga ye middle of next month!! toing toing!!



so, sabtu ptg balik ke sini, isnin pagi bapak asham balik la ke segamat balik.... suka lah ashammers kt puncak alam ni...





note langsir : daddy.... i miss you so much!! (you know why la kan!!)





*precious moment*


5 comments:

tHrEE oF us said...

ececeh..

nk shopping langsir je ye..

ye ke ni kak uiii...

hehehe

ibu_uwais_ameenah said...

hua hua hua.... serius!! mau soping langsir!!

~~~ kay ~~~ said...

sayang isteri tinggal2kan
insyaallah x de apa2... suami keje
carik rezeki utk family kan...
jgn putus berdoa yg baik2
(kay pun selalu kena tinggal lagik jauh.... huhuhuuuu)

take very good care yer!

PA Ranger said...

Jakel kt kola s'gor pun ok gak...tp x pe ler merasa gak uwais & ameenah naik train

ibu_uwais_ameenah said...

kay: yes, u r rite... think positif!!

PA Ranger: jakel KS kat mana?? x tau pun!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers