Friday, April 24, 2009

aktiviti weekend nih

hyee.... lama ahh x berblogging.. busy arhh.... kat opis mmg xde masanya.. kat umah lagikan lah.. balik keje je skrg nih, penat. pas ajar abang long, dua2 asham tu dah tido, ibu pun, tido lah... apa lagik!

arini, bapak asham balik dari plkn. suppose going back to segamat. but then pagi td ibu mntk bapak asham balik ke PA, anjang bdk2 ni nak ke penang la pulak. then td dh confirm la blk sini. daddy ckp either balik by car or blk ke segamat dulu baru naik train jam 2.20am. ibu pun x kisah la as long daddy balik ke rumah, sudah... tau je la.. camne ibu nak uruskan asham2 tuh... (tau jelakan kondisi uwais + cik meenah yg sangat2 lasak x hingat itew!)

td balik, singgah beli lauk, ikan keli (ada ke jual ikan keli 1/2 ajer~ ikan sekor tadi!) ngn paceri nenas. cukup utk mkn ibu 3 beranak. daddy, for sure dah mkn before balik. x pun kalau blk naik train, dia akan sampai jam 6.30 pagi. harusla terus sarapan kan!

pas amik anak2, uwais plak request ice-cream kat (mat cool mat cool kawanku~lagu ice-cream lah!) beli la 2, ice-cream kon, abang ngn adik. elok je nak reverse keta ada plak keta kancil laju je benti blkg keta ibu. siap hon kuat lagi.. ceh hampeh sape la ni... tgk2.... lor... en. mail!! awalnyer... ingt balik ke segamat dulu... daddy... daddy... tu la daddy yg ibu kenal, suka buat surprise...

malam, ibu just msk nasi, mkn ibu ngn uwais je, meenah dah tido, daddy lak dah kenyang..

sekarang ni 3 beranText Colorak dok terbongkang kat sebelah ibu ni... (tengah dok lawan sape berdengkur paling kuat!!)

program esok,,, belum tentu lagi... x tau la bapak asham nak bawak kami ke mana. kenkadang sian gak pasal baru je balik kan... lum ilang penat lagi.. nak merayap... tapi apelah... memang hobi diakan... berjalan2.... (padahal dlm kepala otak ibu ni dah berkira2 dah nak ajak daddy ke mana... ngehngehngeh....)

.

.

.

*one happy family*

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers