Sunday, April 19, 2009

happy birthday - bapak asham!!

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to daddy
happy birthday to you....
daddy,
selamat hari jadi yang ke 32, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki... ibu doakan segala impian dan cita2 daddy kan tercapai... ibu tau one of that memang dah termakbulkan. thanks for being a part of my life, daddy kepada anak2 ibu. semoga kasih sayang kita hingga ke hujung nyawa.. amin!
so hari ni ibu nak story the morey psl daddy-uwais-ameenah ni... seorang yg pendiam, sometimes kelakar, sangatlah work-a-holic. pendiam daddy ni satu je yg ibu geram - kalau ibu ckp ngn dia, selalunya no respond. kdg2 dok pikir aku ni ckp sorang2 ke?? sangat lah pendiam, berat mulut... sometimes kelakar... daddy kalau tetiba dia buat lawaks.. huh... sakit perut ibu nih dibuatnya... work-a-holic. itu memang. ibu x nafikan. daddy sangat kuat bekerja... giler x hingat. time ni (sat@9.37pm) still at the office. tadi pass call dia lah ni.. berckp pasal kerja. esok daddy nak ke mersing. seminggu kt sana, dapat jemputan as penceramah sambilan PLKN kt kem sekakap, mersing. seminggu gak la kat sana... esok daddy kena register kt sana lah. wah daddy... celebrate birthday ngn wira-wirawati negara gitew!! nnt next week celebrate ngn ashammers yek!

zapin & kuda kepang


benda ni mmg interest daddy. since dari zaman sekolah lagi, daddy involve dlm tarian tradisional. cam x caya kan?? sungguh... ibu pun dolu2 x caya gak.... wah daddy... tangan lembut giteww.. ibu?? hampeh keras kejong!! jgn harap nak menari!! dgn zapin, ngn kuda kepang gak lah daddy dah merantau merata tempat utk perform... antaranya manila, singapore, frankfurt, heathrow, london... bestkan?? jeles ai....

.

.
.
.

.

.

.

.





jeles ibu tau daddy!! (bila nak bawak ibu g sana? *wink*wink*)



la ni... daddy dah kureng skit dancing2 ni... since belajor kt uitm daddy mmg dah kureng.. but then time msk keje kt pnm, ada le jugek skit2... hehehehe....

the new daddy with ashammers









*hepi befday*

4 comments:

GiGGLe GaL said...

sehati berdansa bila lagik?

ibu_uwais_ameenah said...

giler kak! nak sehati berdansa!!

tHrEE oF us said...

hahaha!! ape salahnye kak oi.. best ape sehati berdansa =P

ibu_uwais_ameenah said...

jgn ko cik jeela... nanti org tgk bapak asham nari lawa je.. mak sham nari.. tambah K... lawaK!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers