Monday, April 27, 2009

sewing machine

huaaaa... huaaaa...

mesin jahit ni buat peel lagi lah..

dah la berkobar2 mau bikin langsir...

spoil my mood lah!!

semalam pas balik bershoping sakan set ***** *****

singgah jap ke econsave kg melayu subang

ada plak booth SINGER

hahahaha...

tetiba muncul idea...

told daddy nak rembat lah mesin jahit singer itewww...

daddy cakap, amik lah... lagi pun boleh byr installment...

(haruslah installment~~kalau cash sebulan dapurku x berasap!!)

~

~

~

~

~

~

~

~

SINGER model 8280

.

[ok ke tak ok kawan-kawan???]

.

.

.


*sewing mood*




6 comments:

Dania's mummy said...

itu mesin berapa harga? knp x nak apple terus? ambik apple terus la, nanti leh buat embroidery, quilt dan boleh g kelas

ibu_uwais_ameenah said...

huhu... ko tolong aku boleh, dptkan website apple tu. ada gak hanan suggest. adik dia amik apple gak, byr installment

tHrEE oF us said...

akak amek je laa ape saje..

kite okeh je.. hehe!

zai@umiaiman said...

sy pun tengah cari mesin jahit ni... mahal tk klau cm gini..

PA Ranger said...

Akak dah pakai mc jahit singer (model apa tah)dr taun 1999. masa tu harga dia Rm1200. Leh wat 22 pattern sulam.taun lepas baru rosak rosak (gear pecah)Cost repair & service rm150.Memang berbaloi.

GiGGLe GaL said...

mala...cemana nak pakai mesin jait? huwaaaaa...sedey.. kecacatan satu kemahiran.. tataw pakai mesin jait...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers