Monday, May 11, 2009

al-kisah = cikgu aris



minggu ke 10!!

so, arini adalah minggu terakhir pelajar2 AF7 berada di akademi. hehe... ibu memang peminat setia AF yer!! sejak AF2 lagik! pedulik la apa org nak kata.. AF dah boring ke, ibu tetap suka tgk AF. x tau lak kenapa... kenapa yer...???
.

hahaha... sebenarnya ibu nak story the morry psl cikgu aris nih... cikgu aris - guru tarian > cikgu yg menggantikan linda jasmine lps 6 musim linda bersama AF. wah... wah... rupa2nya cikgu aris ini adalah kawan bapak asham!! kawan seMENARIan giteww!! masa bapak asham balik PA, tgh kami dok bersantai tgk konsert AF (minggu ke 3 or 4 kot) bapak asham terperasan lah si cikgu aris ni. terus dia ckp.... "eiii... aris.... dah keras sikit dah!!" ibu pun pelik ngn statement dia... ibu pun tanya2 lah... rupa2nya aris ni kwn dia ms dancing2 dolu2.... huahuahua.. bapak asham ckp dulu dia lembut giler....
.
yelah.... ibu tgk cikgu aris tu pun keras ajer... x sangka plak dia dulu lembut cam tut....... sekarang nih, garang giler!!



nota AF :- apa2 pun... saya tetap menyokong Yazid!!








*holla*




No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers