Thursday, May 21, 2009

tag



Lama x buat tag.. received from kak iza (kawan oldschool bapak asham) tima kasih kak yer



Nyatakan 5 fakta menarik mengenai pemberi award nie :-


Kak Iza


1. Asik dok obersi aje.. dari satu tempat ke satu tempat!!

2. Punya anak 1 ~ Hassan yg sgt genius (hope uwais & ameenah can be like him!)

3. Kawan daddy ~ since secondary (tetiba ibu plak yg ter'baik' ngn dia.. hehehe)

4. Anaknya nama Hassan ~ bila ibu tanya kenapa Hassan, dia jwb senang je, short & simple

5. Sgt suka beri advice =D



Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima seterusnya


1. Sangat sayangkan anak2 ibu (syg giler2 smpi kdg2 boleh mengalirkan air mata bila terkenangkan anak2)

2. Duduk berjauhan ngn hubby (sewaktu tag ini dibuat-hubby di sini, berkursus!)

3. Giler taksub kaler coklat (arini pakai baju dari atas ke bawah kaler coklat!! hehehe - sila rujuk kaler blog saya juger!)

4. Sangat suka menjahit langsir (tapi x terror mana pun~syiok sendiri saje)

5. Sangatlah tidak pandai ber'gardening' ~ sure tanam pokok, pokok mati

6. Peminat setia AF

7. Suka mkn lamb chop yg dimasak sendiri ~ sangatlah puas hati!

8. Sangat terharu bila salah sorang anak menangis, yg sorang lagi akan memujuk ~ precious moment!!

9. Sangatlah suka makan roti nan kt emporium makan klang (influence by daddy-kalau dia balik sure sarapan kt sana!!)

10.Selain minat tgk AF, ibu penonton setia sinetron putri yang terbuang & intan



Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:-


1. cik jella - jiran dia puncak alam, melalui pak guard yg sama, tapi x pernah bersua muka!


2. jake daughter - kawan secourse daddy - register keje pnm pun sesama


3. kak sue - jiran taman sebelah (saujana utama) hehehe


4. kak iza - classmate di uitm
5. saufi - suami kak lin yg skrg dh jd org johor!
6. kak ina - suaminya seorang chef!! sama course ngn saufi, skrg pun dh jadi org johor!!
7. eijot - kwn sesama dok K2
8. mahan - dormmate kt K2
9. tina - classmate from std 1-5, then form 4-5
10.hanim - junior komander
ok dah abisss... terima kaseeyyyyy!!




5 comments:

Kak Sue (jiran taman sebelah) said...

Ya Allah... akak pun minat gilerrrr kat kaler coklat... setiap kali niat nak beli baju warna lain, ended up akak akan beli coklat jugak. Mungkin bleh kata akak minat kaler² tanah la...

Kak Sue said...

dah jawab tag ni ari ni.. I just added on your name inside it!

Jake's Daughter said...

Mala...Ko tau kan akak mmg suke jawab tag...Skrg jugak akak jawab...

GiGGLe GaL said...

mala, ye la.. korang geng ye... tag ni da jawab sbb tak perasan awak tag sy.. si JD da tag sy..so check out the answer kat my page.. ;)


ow.. ya Allah ya Tuhanku.. hindari lah aku dari di tag lagi.. wakakakakak..sangat derita mengumpul utang tag..wakakakak

rizza said...

thanks

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers