Wednesday, June 3, 2009

*from langkawi with love*



wah... abg long minum susu x hengattt

adik asal naik flight je tido!!

we belong together


muka bdk yg dh 3 hari x tido buai
jumpa buai kt umah mahsuri
sungguh la teruja!!

we bought buggy for uwais

oh gossh.. nak dukung dia x larat nih..

ibu ngn ddy x mampu nak beli mclaren ke combi ke...

dpt disney baby ni kira ok lah tu...

half price tuh!!

swimming @ resort

cute kan cik meenot time nih!!

underwater world

daddy with little princess

inside cable car

mercu tanda langkawi

i like this picture very much!!

superbly cute picture!!

famili potrait
.
.
.
.
kami ke sana x lama pun. 25 may till 28 may'09. nak jadi cerita, rezeki dtg bergolek, car rental & resort ada la plak org yg pemurah nak sponsor... x payah la tau saper... thanks to ******** for sponsoring... syukur alhamdulillah...
.
.
.
nota holiday :- balik cuti keje menimbun =( sgt hadap nak buat kerja... tgk la x sempat nak update blog pun. sgt sadis pabila keje pun terpaksa bwk blk ke rumah. oh ya, ibu hanya akan buat keje opis di rumah pabila anak2 dah tido sahaja!! selagi dorang x tido, masa byk dihabiskan utk melayan kerenah uwais & ameenah nih... hope tomorrow leh amik half day leave (evening) uwais nak jumpa dentist @ hukm la.....
.
.
.
.
.


*from langkawi with luv*

5 comments:

GiGGLe GaL said...

great holidaz.. suka btul gambar uwais ngan cik meena kjj kita tu yg pakai baju merah tu.. ish.. geram btul!

Noina said...

wow..bestyer kak..comel la gambar uwais ngan ameenah kat tangga tuh..hehe..cam spontan.hehe..bila la adik Nabila nak gi jenjalan yek..huhu!

suealeen said...

ooo mala pi tak bawak akak nooo!!! bak mai sini coklat sepapan!

resort apa ya yang mala pi ni? kami insyaAllah nak ke sana hujung tahun ni. tahun lepas burnt camtu je. sadis²!!

Applique Tee Shoppe said...

the cutest pic dah masukkan lam contest ke lom?? jangan tak masuk, rugi... they are soooooooo cute!!

tHrEE oF us said...

huwaaaa~~~ bila laa nk p langkawi jugak neh...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers