Thursday, June 4, 2009

hangin hangin dan hangin satu badan!!

sorry ye... entri ni xde kena mengena ngn famili ibu especially anak-anak ibu or daddy.. so.. i switch from 'ibu' to 'aku' yer....

.

6 bln aku diam.. diam.. dan diam.. tadi aku dh bgtau dah yg aku dh x tertanggung, x termampu nak cover keje org lain... dah x terlarat dah... dah nak longlai dah... aku ckp, aku nak amik ass. org tu ckp, u pegi la ckp ngn bos... what a hell aku plak yg nk kena ckp ngn big bos.. dasar kecut... sakit tul hati ni... org tu ckp, kan ada org back up keje, ada org tolong2 buat keje... giler!! memang la ada org tolong... sampai bila org nak tolong.. org lain pun ada keje jugak... keje borak, keje makan, keje ngumpat, keje meeting, keje facebooking, keje baca newspaper kt internet... aku je yg x sempat buat keje2 cenggitu...

.

sedihhhhh sangat.... =( ... aku tau le aku bkn org kuat bos, aku bkn kaki kipas or air-cond bos, ish... im not that type of person okeyyy!! korang bayangkan la dari 1 org = 8 keje, skrg ni aku kira dah jadi 1 org = 16 keje. psl aku kena cover keje org yg dh resign iteww.. sangat lah hadap okey! nak muntah darah dah ni.....

.

wahai org tu... fahami lah... betapa banyaknye keje aku... keje yg aku handle x sama dgn keje *** / ***** / ***** / ***** / **** / ***** ~ keje ku sangat betimbun hokey!! walaupun co. aku cuma *** very the simple... tapi transaction, subhanallah!!

.

utk org tu yg suka dok backing org tu, ko tunggu lah... x lama lagi.. x lama je lagi... tiba saat itu, baru ko tau langit tu sejengkal je atas kepala ko... aku dh resign sok, sorry naik lorry, no more phone ringing dr *** tanya psl keje yer!! jam tu baru korang tau betapa hazabnya keje *** hokey!!

.

.

.

nota hangin :- sangat kasihan dgn seorang sahabat yg ditolak ke sana ke sini nak buat keje... sorry ye, bkn aku sengaja, tapi terpaksa *peep*

nota hangin 2 :- sangat la tidak sihat bila blk dari bercuti marah-marah... sekurang2nya aku dh meluahkan dekat org itu. terpulang pada dia!!

.

.

.

*kerje giler*

3 comments:

GiGGLe GaL said...

meh mak nak tolong sambungkan hangin awak tu...mak nak tolong saun ye...

hoi..sape2 je yg mcm siamang tu, ape, ko pikir..dia ni tulang ade 44 kerat? tulang dia 4 kerat je taw.. jadi, sila la jgn buli beliaw ini sebegini. geram pulak mak bila mak baca nih...


sabar ye mala.. sy pon dulu lalui benda ni..selamba badak je laser.. lantak la.. ujung bulan gaji sama gak.. tapi dia lak telebey rilek.. lantak la.. nanges tak nanges, mak klu laser, tak hengat!

Jake's Daughter said...

Berdosanya sapa yg bt cenggitu kt ko mala...Sabaq mala...Sabaq...

tHrEE oF us said...

org cenggitu mmg sentiasa ade dimana².. suka amek kesempatan n pikir diri sendri jek! hemmmphh

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers