Sunday, June 28, 2009

jemputan

still thinking wanna go or not.. actually ibu dah dpt pun invitation card dari tuan rumah... plak lagi dah inform macam x dapat nak datang. siaJustify Fulln plak kat adikku sorang ni... ish.. ish.. tadi, daddy dah cakap dah... jadi ke pegi birthday yaya... ibu cakap, ish macam malas... (ya ampun.. farah, bukan malas, takut penat!! banyak keje!!) tapi tu lah.... dah la x register apa pun ni...

still thinking.... pergi... x pergi... pergi... x pergi...

nota bday bash :- kalau akak ada, ada la ye farah.. jgn plak akak x datang kali ni thn dpn x mau jemput lagi...





No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers