Monday, June 8, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby In Red Contest

hurmm... MomBloggersPlanet Cutest Baby In Red Contest! bunyinya menarik!! ok, contest ni anjuran MomBloggersPlanet. very easy the peasy, just citer skit pasal contest ni. theme for this month is Cutest Baby In Red. present dia best wooo, sponsored by photobook malaysia & alicewonders

.

actually, ibu xde masanya nak masuk contest2 ni. ada tengok a few kawan ibu yang rajin masuk, ibu pun curi-curi masa lah join contest nih! bukan apa pun. kebetulan kami baru je berZOOM Malaysia ke Langkawi. pakai baju ala-ala sedondon gitew. saje suka-ria. saje-saje kasi anak2 gumbira!! so, check it out!!

Name : Nur Qashrina Ameenah binti Muhamad Ismail

DOB : 13 January 2008

kenapa gamaknya AMEENAH nak kena menang contest ni yekk? oh ya... tengok la gayanya, senyumannya dan yang paling penting mata yang bulat dan besar itew dan paling-paling comel ialah, AMEENAH punya bulu mata yang melentik!! sangat-sangatlah comell!! selain daripada tu, kalaulah AMEENAH menang, boleh la ibu simpan gambar-gambar AMEENAH & abang longnya yang comel-comel kat dalam photobook itew... i likeee!!





*contest*



real pix ameenah with her brother, uwais!

*penyejuk jiwa ibu*

4 comments:

sWeEtdARLinG said...

yeaaaaaaaaaaaaaah dah masuk... gud luck ameenah.. kalo menang auntie tumpang bangga!!

ibu_uwais_ameenah said...

mesti la bangga, auntie yg jahit baju tuh ngehngehngeh...

tHrEE oF us said...

arghhhhhhhh!!! sungguh jeles ni kakkk uiii...

ibu_uwais_ameenah said...

jgn jeles, cik betty kena tgu smpi ada contest 'baby in yellow' yer!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers