Tuesday, June 9, 2009

my childhood friend

ahad lepas, ibu ke klia. jemputan kawan lama ke kenduri kawin adiknya. si "we", dah kawin pun... depa ni childhood friend masa kt port klang dulu. kami ni berjiran. seronok betul dpt jumpa kawan lama.

teringat zaman main becak, kait pelam, pastu buat colek cicah pelam kt pangkin... giler arhhh... rindu la zaman childhood!! sabtu ni, ada jemputan gak, kt port klang, harus pergi, kerna bonda ibu pun akan turut serta!! awesome!! yg seronoknya, kenduri kawin sabtu ni, betul2 kat belakang umah lama ibu, tempat bermain kami, tempat berlangsungnya wedding ibu.. wah... rindu bangat lah!!

will update about the wedding later =D

ibu with na (my childhood friend!!)



nota childhood :- ahad pun ada jemputan kawin di Port Klang Golf Resort - classmate dari darjah 1!!

*love*

2 comments:

Anonymous said...

same BESAR nya... betul la tu childhood friend..

ibu_uwais_ameenah said...

haruslah, masing2 dh ada anak kan!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers