Wednesday, July 29, 2009

adik kebosanan...

kalau selalu duduk dalam keta ngn abang, main lah, minum susu lah... ni sekarang abang dia kat JB, jadi le aksi gini... tempat feveret baru dia dalam keta... adik... adik...






















*ibu & adik loves abang*

4 comments:

Bed said...

mak ai ameena dok kat dashboard....tgh drive pun dok situ ke? tak jatuh ke mala?
aduyai...sian dia layan boring....bile uwais balik puncak alam?

What's luv gotta do ? said...

Alahaiii comelnyee...
muat muat je duduk situ. Tapi bebaik nanti kalau jatuh nayaa.. =)

Uwais balik bila? sessi berurut dia ok tak? Tak sabar tunggu watie update kat blog nih =)

ibu_uwais_ameenah said...

bed & idie,

memang muat2 jerk meenah dok kat situ.. kalau ada org ddk dpn memang tu la keje nye dok baring kat dashboard... kekadang baring kat cermin belakang.. bahaya betul kan!

uwais maybe lama kot kat sana.. maybe hujung thn kot baru blk (ini aku ckp, bkn laki aku yg ckp...) kdg2 susah la.. bila PIL dah nak amik, nak tolong, nak x nak kita kena merelakannya.. nak ikut kita kat sini mmg xde masa nak pegi berurut (even aku bwk ke fisio selalu!) so for his good jugak kan! so for time being, dia berenti tadika lah (sedihnya!) hrp dorg kt jb dpt la tolong dia.. hrp ada la sinar utk kami sekeluarga raya nanti!! insyaAllah...

What's luv gotta do ? said...

insyallah....amin.... i doakan .... jgn sedih sedih ye watie...=)

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers