Tuesday, July 7, 2009

~ kebosanan ~




giler arrghhh... dah 3 malam kat umah baru, astro ibu x pasang2 lagik.. sungguh membosankan.. sungguh hangin... idak gitew... ater idaknye... kata jumaat.. tepon2.. keta rosak.. sabtu petang.. paling lewat ahad...


udahnye, pas pindah sabtu pagi... petang nye ibu tepon le installer tu.. dia cakap... sori kak, kereta saya rosak lagi.. so saya rasa x sempat nak pasang astro akak... set akak pun saya dah return kat ofis, pasal saya x buleh pegang lama-lama set tu... hurm... terdiam mak kejap... x apalah.. nak buat cemmana...


dahnye... semalam ibu dah call astro, report, checking punya checking... rupanya dia belum return set ibu tu... hampehhh tul la... tadi pagi... ibu report lagi... again, belum return astro set ibu... hangin.. hangin... hangin... adoyai... sunyi la idup xde astro... dah la channel percuma x clear...


ni telefon plak... dah suruh checking line rumah baru ada ke idak... x check2 lagi.. udah seminggu nunggu... dah le astro tadak... internet gak tadak.... huwaaa.... kebosanan kami... sudahnya, kemas umah ajeler......












*kebosanan tahap cipan*

6 comments:

Bed said...

sungguh bosan hari2 tanpa astro & intenetkan...dapat aku bayangkan betapa suram hari2 tanpa 2 bende tu!!! mcm aku ni lagi lah kat umah mmg depends on astro...arial tarak....takpe ameenah & uwais kan ade.........

ibu_uwais_ameenah said...

itu le pasalnye.. depa pun bosan x dpt tgk barney pagi!!

Bed said...

sian kat 2 olang tu....bile nak post pics umah baru?

ibu_uwais_ameenah said...

x sempat nak snap pix la... ngemas pun x abis lagi nih...

azura hanim said...

bila nak wat house warming??..jgn lupa jemput tau!!!..

ibu_uwais_ameenah said...

aju.. nak buat... insyaAllah raya kot

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers