Monday, July 6, 2009

mak aii.... bapak besor!!

semalam, lepas balik antar BIL ke bus-stand & balik tesco, singgah jenjalan jap ke UiTM Puncak Alam ~~ makk aii.. bapak punya besor!! giler ahhh....

(dekat je ngn umah kami~~ kata bapak asham kt uwais, "ni opis baru daddy..." iyeke daddy?? aminnn..... ngehngehngeh....

dah macam kt putrajaya dah tengok gayanya...








apa-apa pun...

*uitm di hatiku*

6 comments:

Bed said...

oooo itu la uitm dlm taman kan?
beso...beso...beso...
weh aku bukan xmo follow setiap kali aku nak follow dia jadi mcm kat bawah tu? abih camno?
tiba2 lak nak nyanyi lagu uitm ni...

ibu_uwais_ameenah said...

meh le kita nyanyi bersama-sama...

wujud mu di sini di tanah anak merdeka...

Bed said...

uitm....uitm.........usaha taqwa muliaaaaaaaaaaaaaa......

zai@umiaiman said...

lorrr dah nk siap ke?.. nengok dr jauh ingat kan kosong lagi.. waaaahhh cantiknyer...
.............

uitm memg dihatiku...

Dania's mummy said...

keluasan tanah, semua nya 1+++ hektar. byk lg tanah yg belum dibangunkan.. esok2 akan ada masjid, pusat kesihatan dan mcm2 lagi... kena tunggu peruntukkan... esok2, akan ada gak bgn ala mcm canceleri kat shah alam, tp lg tinggin dr canceleri kat shah alam tu...

ibu_uwais_ameenah said...

huhu... dayah, aku skrg tgh dok mencari org nak sewa apartment tuh.. dorg ckp boleh submit nama & contact kt dlm uitmpa tu ekk?

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers