Wednesday, July 8, 2009

~~ stelah berhempas pulas, inilah hasilnya~~

malam tadi....
berhempas pulas la ibu menyiapkan bendalah ni...
harus wokk...

xkan pakai kain dalam jer (day curtain)

harus la ada night curtain nya...

inilah hasil penat lelah mendrill malam tadi (sambil tengok citer e-toyol.com)

ekekekekekekeke....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






sila abaikan rumahku yang bersepah itew yer...




*rumahku syurgaku*

19 comments:

~zuraiwan~ said...

wah....gigih kan ...tahniah2 cntik2..

Bed said...

gud job!!!ko mmg suke kaler cekelet kan????nantyi aku tempah langsir umah aku lak ye...

zai@umiaiman said...

hmmm cantik... tambah plak wat sendiri....

ibu_uwais_ameenah said...

hehehe... harus giteww!!

Jaja said...

ko jahit sendiri ke?? mmg mantoppppp!

ibu_uwais_ameenah said...

harus la,

maks jahit sendiri tau!!

ibu_uwais_ameenah said...

eh.. maks lupa letak langsir dapur.. xpe, esok tempek gambonye

tHrEE oF us said...

weiiwitt!! lawo kak..

ibu_uwais_ameenah said...

gugugaga... dgn ini saya officially bertanya... ada sapa2 nak tempah kee??

Bed said...

wehhhh aku serius ni....saje takmo susahkan mak aku.....byk ni nak tempah....sliding, bilik2 atas , bawah , master bedroom.....

ibu_uwais_ameenah said...

huhu... utk raya ke utk umah baru nihh?? tp scallop2 aku x berapa pandai.. scallop selalu aku try n error utk umah aku je.. serius??? aku kena dtg umah ko la amik measurement

Bed said...

utk umah baru tahun depan...ade masa lagi ko nak memantapkan skill wat scallop tau....ala moden concept gitu!!

ibu_uwais_ameenah said...

wallah... ok.. ok.. i try!! =D

Bed said...

ok la tu.....pas ni ko ambik order online jek...janji masyukkkk...

ibu_uwais_ameenah said...

ni mmg plan aku pas aku resign nanti!! maybe ko custormer pertama, mana tau!!

azura hanim said...

fuiyooo..tak sangka kawan aku nih ada bakat menjahit..cantekk..warna pun cantekk..leh ler wat duit lepas nih...hehehe..
p/s: ntah bakat apa lah yg aku ada untuk dijadikan side income..*sigh*
aku mmg tabik springg arr ngan ko..ada masa nak menjahit..dahler ngan anak kecik lagi..hubby jauh lagi..hhuh..hebat..superb..wonderwoman..chaiyok!!

Bed said...

ok takde hal!!!!

Jake's Daughter said...

Mala..
Kaler langsir kita dekat nak sama la...Nanti akak upload gambaq tau..tungguu...

ibu_uwais_ameenah said...

aju ~ ish.. mana ada.. wonderwomannyee... ngehngehngeh... kalau minat, semua boleh jadik!!

JD ~ sama ke kak?? i love brown!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers