Thursday, September 17, 2009

d-i-m

do-it-myself
giler hebat tak??


maaf

bukan ibu cakap ibu hebat,

tapi kalau dah berani jahit baju melayu + seluar berzip,


kira hebat lah tu kan??

walaupun jahitannya idok le kemas


cam korang antar kat tailor tu...

tapi...


tapi...

tapi...


i'm satisfied!!

baju je, seluar waktu pic taken, belum siap lagi

its mine, kain malas nak snap, but ibu buat kain belah depan

abang long punya

last but not least, kakak punyer



*baju raya*

3 comments:

Bed said...

KAGUM aku......thumb up atas usaha gigih ko mala....save sikit jahit sendiri kan...mula2 mmg lah tak baper cun lagi...tp org kata alah bisa tegal biasa.....dah buleh ambik upah ni.....

ibu_uwais_ameenah said...

TQ bed... aku psl dok mengenangkan $$$ yg terpaksa dikeluarkan la aku amik inisiatif jht sndirik.. mcm la x reti jahit kan! hey, ko anak tailor pun mesti pandai jahit!!

PA Ranger said...

Bravo...taun depan leh ler akak ngantor ekk..

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers