Wednesday, September 30, 2009

"kata kerja..."

cerita sakit hati...

ni cerita before raya,,

boleh tak yyy ni cakap,

"xxxx, tolong prepare ba nih... fotostat siap2, pas dkt xxxxxxxx... nanti khamis (24/9) yyy tolong hantar kan. yyy keje hari khamis..."

(apa kejadah nak suh aku prepare fotostat segala.. kalau dia keje... dasar pemalas!)

sudahnya....

isnin lepas, tanya la SS ni, yyy tu dtg keje ke khamis jumaat.. then SS cakap, mana ada, dia apply cuti... sama ngn adik dia....

ciss.... gua sudah kena tipu da....

bukan gua sorang ajer, abis dia canang 1 floor dia keje...

maybe yang tau dia cutik bos aje la kot...

biasa la, dasar kaki kipas.. kaki air-cond~~

meluat!!






nota kipas :- sudah sudah la...



*saya bukan kaki kipas*

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers