Saturday, September 26, 2009

welcome to the new world of CDing!!


welcome to our family!!

ibu just bought cloth diapers (CD) for cik ameenah k.j.j

sajeje beli, nak try orang cakap boleh jimat betul...

so far baru pakai 1 week,

boleh tahan lah

even melabur untuk beli CD ni makan $$$ yang agak besar lah...

thanks to linda yang sudi jual pada kami

kebetulan plak linda tengah buat cheap sale CD tu,

so ibu membuat rembatan lah!

hambikk ko, sekali order 15 pieces!!

tapi bkn le cik meenot tu punya semua...

cik meenot 3 pcs jer, cik aini 2 pcs, selebihnya kawan akak punyer

al maklum la, linda tgh buat offer, kan linda, kan? kan? kan???







nota raya :- will upload story about raya later, busy berkumpul sekeluarga, adik-beradik, sanak saudara, sampai xde masa nak buka FB or blog!!

*raya~raya~raya*

1 comment:

GiGGLe GaL said...

dik, what r the benefit of using this? leh citer sket? kang nak kene basuh la itu la ini la..

hmmm... br harga sebenar benda tu ?
tolong ler up 1 entri pasal nih..berminat mak ni nak tau nokss.. mana tau.."termelekat" lagi satu..save gak budget mak klu betul2 benda ni berhasil saving cost nyer.. [ekekekekekeke]

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers