Friday, October 16, 2009

aktifkan....


Sehati Berdansa!!

ibu & anak-anak seronok tengok realiti tv nih. selain daripada membantu persatuan mengumpul dana untuk persatuan yang mereka wakili, dapat jugak tengok diorang bergelek. paling tak boleh blah time season 2, si azman adnan keras kejong menari (sebijik macam ibu!) agak-agak kalau ibu masuk la ngan daddy kan, buat malu jer, daddy tu dah le pakar zapin, ibu, haraaaammmm nak tau menari..

oh, nak sokong siapa kali ni? ibu kompius skit. kalau tengok gazzatte kt tv, mirnawan mewakili Persatuan Kanak-kanak Spastik Selangor & Wilayah Persekutuan. tapi dalam website, dia cakap Sein & Nana yang mewakili Spastik. yang mana satu betul ek... takpe, nantikan esok malam. siapa yang mewakili persatuan kanak-kanak spastik tu, itu lah ibu sokong!!






*chaiyok chaiyok*

3 comments:

Bed said...

wahhhhh ko follow eh...aku nk tgk awal, fahrin & scha....

ibu_uwais_ameenah said...

follow, citer yg anak2 tgk, aku layan jelah...

bed, fahrin+scha tu pun aku nak tengok!

sWeEtdARLinG said...

syoknya dapat tgk wayang....

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers