Saturday, October 24, 2009

G.A.R.U.K

Al-kisah Uwais.

Dia ni kalau bab nak tidur manja lebih.

Mesti ibu kena G.A.R.U.K belakang dia dulu.

Kalau tak G.A.R.U.K, mesti tak boleh tidur.

Cara-cara G.A.R.U.K, mula-mula dia baring meniarap.

Ibu akan letakkan bedak agnesia.

Letak banyak-banyak sikit yer

Then ibu ratakan bedak.... dan G.A.R.U.K!!

G.A.R.U.K sampai dia terlena.... Boleh giteww???

bedak agnesia

letak kan bedak
sapu



G.A.R.U.K
.
.
.
.

*uwais oh uwais*





4 comments:

sWeEtdARLinG said...

sama perangai ngan zulfan.. tapi peel ni kadang2 jer dia request..

selalunya bila mama dia dah malas, ika yang take over

ibu_uwais_ameenah said...

oh... uwais hari-hari. nasib baik ada gak dia terlupa, terus tertidur

mamashasha said...

ok gak tu at least ade gak something yg blh buat dia lena....pas ni meenah blh tlg abg lak...

ibu_uwais_ameenah said...

huh... bed ko nak suh meenah tolong. dia naik blkg abang kang suh jadi kuda! bkn leh caya sikenit tu!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers