Monday, October 19, 2009

maxillo @ 22.10.09 @ HUKM

its confirm babe! maxillofacial uwais will be doing on 22.10.09. jumaat petang, HUKM dah called. so ibu pun x leh nak tolak lagi. next week nak kena cek mata @ H.Selayang lagi, then bergegas ke HUKM plak for splint kaki. harap harap harappppp sangat asham boy ibu kuat semangat. takpe bang, ibu ada. jangan takut ye nak......

kalau ikutkan, selasa ibu kena ke hukm jumpa specialist untuk tau prosedur, pro & cons buat operation, untuk sign borang kebenaran operation. tapi ibu mintak untuk jumpa specialist on the day uwais kena warded (21.10.09) so, fara hukm dah sms, doctor cakap ok, datang rabu pagi before 9.30 sebelum masuk wad, pegi klinik dulu...

ibu ada tanya kawan2 kat facebook, ada yg kata buat, ada yang kata hold dulu.. so ibu jadi serba salah la... tapi, we (daddy+ibu) decided nak buat jugak. for uwais good jugak kan. sementara gigi tak sakit, tak membengkak. so, cuti pun dah approved. (yeay) thank you boss. nanti ibu try mintak untuk MC, replace unpaid leave (sekarang kami amik unpaid ajer, cuti dah kena tolak hari sabtu yang dipaksa cuti tu)

so esok satu hari ada kat rumah @ ofis. rabu & khamis off. apa nak buat ek kt wad nanti? takkan uwais nak bawak gitar??? mana boleh.... ok lah untuk mengelak dari uwais bosan, ibu bawak la laptop thomas dia + kereta-kereta free dia bila beli nutrigen. xde le dia kebosanan nanti, ye dak??

ya Allah, kuatkan lah semangat anak ibu, tabah kan hati uwais, Kau permudahkanlah segala urusan anakku Ya Allah!!

i need your support please!!

Oral and maxillofacial surgery is surgery to correct a wide spectrum of diseases, injuries and defects in the head, neck, face, jaws and the hard and soft tissues of the oral and maxillofacial region. It is a recognized international surgical specialty.

nota maxillo : ala... bapak asham tak dapat bersama lah (ada important work @ segamat) doakan segala-galanya selamat yer!!

*maxillo*

8 comments:

Dania's mummy said...

chee or chai shuld read ur blog, biar diaorg tau kesusahan ko.. anyway, Good luck babe, insyallah everything will be fine.

Net said...

kak mala..
semoga semua slamat dan ok... n semoga tabah selalu... :)

Noina said...
This comment has been removed by the author.
Noina said...
This comment has been removed by the author.
Noina said...
This comment has been removed by the author.
Noina said...

harap semuanya selamat..Amin..Chaiyok Uwais..Go..Go..!

Bed said...

insyallah everything will be ok, sumer tu for his own good kan?

ibu_uwais_ameenah said...

thanks for all the wisheh!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers