Wednesday, October 7, 2009

SMALLville MAKAN-MAKAN

Makan-makan untuk kawan-kawan!!
.
Date : 03.10.2009
.
Venue : 14, LAZ 10/4F, BPA
.
.
.
.
.
.


Aida (daddy's cousin. thanks for coming, gambo june lupa plak nak snap)

anak-anak jiran lama. merangkap murid daddy (dulu daddy buat tuisyen untuk budak2 ni)

famili angkat daddy from Ijok time program anak angkat tahun 2000. still contact them. famili angkat kawan2 daddy yang lain jelous ngn mak ngan abah, pasal anak2 angkat depa dah lupakan depa.

ina jais & elly ~ kusyuk bercerita. lama x jumpa (tapi memasing tinggal sekangkang kera jer)

ina jais & elly

di kejauhan.... liza talib a.k.a karipap sardin... (gosh... ibu x sempat nak buat kan karipap sardin yg dia idam2kan! next time ye liza!!)

ina jais & co.

with my best buddy zaman itm ~ bed



liza control cun. tapi sayang xde plak pakwe single mingle datang rumah..

friends since 1993 ~ along

liza & friend

aju (left) friend since 1986 & along (right)

ibu, along, aju & mama (along's mother)

cik meenot ibu yang sye-le-keh....

buddy zaman itm:we are from same course, of course same class & same hostel! uppsss luper. both still available. (x cukup korum. kurang sorang. bak kata liza dalam mukabuku, kumpulan feminin kembali bersatu! ahaks!!)

again along & mama

me with kak sya
meenah dok menikmati laksa johor... syedapppp ye sayang!!

malam : colleagues yang datang

GG Bomb & Tok We & co.

last but not least : daddy's student. thanks for coming!!




pada yang sudi hadir. terima kasih bebanyak. maaf lah andai ibu & famili tak terlayan. syukur, makanan cukup untuk para tetamu. ngam-ngam you.... after majlis, daddy dah ada new menu untuk next year makan-makan. insyaAllah kalau takde aral tahun depan ibu jemput lagi...




*open house*


3 comments:

Bed said...

tq for the invitation....laksa johor tu mantop....sampai kemlm aku masih bau kuahnye..coz shasha tumpahkan kuah kat tudung aku...

ibu_uwais_ameenah said...

la... yeke.. sian ko.

Bed said...

takpe masuk dlm kete aku dah tukar yg kene kuah tu kat bakang,,,,kahhhh so tak pasan sgt...mujur tudung tu leh pusing2...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers