Tuesday, November 10, 2009

aku tak heran!

hai hai hai... sorry lah lama benor aku tak menulis. sibuk benar dengan kerja ofis, kerja rumah, menjahit... haiihhh.. sibuk benor ler tu.. tu pun sib baik en. suami takde.. kalau ada... triple sibuk, nak mencari uban lah, rambut gatal lah, urut badan lah, picit badan lah... hissshhh..








korang perasan tak sekarang ni ramai benor dok main games kat 'mukabuku'?? farmville la... mafia wars la... barn buddy la, cafe world la... macam-macam. kenkadang aku tengok budak ofis time keje pun dok curi-curi bercucuk-tanam.. ish... aku ni kalau nak baca message pun tak berkesempatan.. inikan pulak nak bercucuk-tanam kat fb!! giler ke hapeee???





sesungguhnya aku tak terpengaruh ngn games-games kat fb nih....








nota games :- baru aku perasan arini.. barn buddy sama ke ngn farmville??? ntah la.. tau tau nyahhhh!!











5 comments:

mak long uwais ameenah said...

me too....samada aku ke yg tak reti nak main @ aku ke yg tak nak mula main takut terpengaruh....tak reti nak berenti nnt.....don't know :-(

Dania's mummy said...

aku pun sama. tapi aku mushkil, org yg da main tu mcm x boleh nak berhenti. best sgt ker? mushkil aku. x kosa aku nak try

lin said...

sya pn tk phm awatla dorg gian main game2 tu.sya accept je la klu org kasik apa2 dlm fb tu.tapi tak main pn..setakat suke msg2 ngan membe sekolah lama je..psl tu la suka ngan fb.hehe

ibu_uwais_ameenah said...

kak : haah.. aku pun x kuasa.. baca novel pun aku elakkan.. nnt kang mesti leka x buat kerja!

dayah : ko jgn x tau kt 2nd flr ni mak2 org tgh terpengaruh dok bercucuk tanam kt FV.. guess who??

lin : yolah.. baik la dok sembang ngn kwn2 yg dah lama x jumpa kan? kan? kan?

mak long uwais ameenah said...

aku lak klau baca novel ikut mood...klau mood nak baca tu dtg...lpas 1 ke 1 novel aku pulun..
klau tak de mood..... haram....berkurun aku nak ngabihkan 1 novel.....

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers