Saturday, November 28, 2009

:: assignment ::

Assignment!! Assignment!! Letih la aku nak mengadap assignment nih! Heeleh poyo jer statement. Ko ingat ko student lagik ke ibu-uwais-ameenah wooiii!! Ayat propa betul.

Sebenarnya aku letih dok mengadap assignment student en. suami nih... Adoyai.. penuh stor. Ater... nak meletak barang aku pun tak buleh hendaknya... Geram pun ada!! En. suami nih suka sangat tau x pulangkan assignment student dia. Kenapa?? Tak pulak aku tau reasonnya. Maybe rujukan dia kot nanti... Haihhhh tak tau la makkk...

Dulu masa dia ngajor kat UiTM Shah Alam dolu-dolu.. pun sama gak.... Dia simpan segala mak nenek assignment. (Huhu.. dulu student dia anak angkat Tun Dr. Mahathir & si Annahita Bakavolli) Lepas dia dapat full time kerja kat National Library, segala assignment dolu-dolu aku buang. Lantok situ... Tak kuasa memenuhkan rumah... Last-last, kerja PNM, dia bawak plak segala suku-sakat buku-buku nota kursus plak. Satu hal penuh rumah lagi. Baru clear satu bab (buang assignment dolu-dolu), dia bawak plak fail-fail training, beg-beg training (for staff). Tu pun banyak dah kasi kat orang...

Ni bila dapat ngajor balik kat UiTM Segamat, ceh, ingat assignment student semua tinggal la kat sana. Boleh plak dia angkut balik Puncak Alam... Poning mak weiiihhhh.... Dengan assignment (papersssss) pastu assignment CD (ntah subjek apa ntah). Ada 2 beg kat stor... Ni baru satu semester... Kalau 7,8,20,30 semester. Harus aku pegi jual paperrrrr lamaaaaaaaaaa!!





nota utk suamiku :- daddy, sila la tanda assignment tu cepat2, then pulangkan la balik kat student. penuh rumah tuuuu!!


*assignment*


5 comments:

mamashasha said...

tak balik segamat ke?

ibu_uwais_ameenah said...

aku ke? mail kat sini. kursus @ uitm puncak alam.

dina said...

gitu ler keje seorang lecturer..sabo jela..cik wati oii!!

What's luv gotta do ? said...

mala, my father pun mcm ni gak dulu.. my mother sampai bising giler hehehehehehehe..

ibu_uwais_ameenah said...

idie, i ok ajer. tp tulah kdg2 anything happen yg memerlukan kudrat lelaki tu lah, mana nak carik. jawapannya, telepon jiran! (pasal sekali dah terjadik!!)

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers