Thursday, November 5, 2009

spec baru

Last 2 weeks bawak Uwais jumpa optometris kat Hospital Selayang. Lama tak ke sana. Al maklumla appointment mata je tinggal kat situ. Yang lain ibu dah campak dah kat HUKM. Wokei. Checking macam biasa. Then the result is Uwais need to change his spec. Ok lah tu. Usia spec Uwais pun dah saing umur Ameenah. Dekat-dekat 2 tahun dah. Dulu tempah masa tengah pantang adiknya...



Korang tau tak camne bacaan untuk spec nih? (especially to those yang wear spec la..) Hurm... tak reti mak... Yang ibu tau, bawak gi kedai spec, bagi surat dari spital, ukur dan then buat. Tengok la hujung bulan ni ke... tunggu bapak asham dapat saguhati celah gigi tu ke...



Soalan untuk minggu ini... kat manakah kedai buat spec yang berpatutan harganya?? Adakah (a) kedai cermin mata di shopping-shopping complex, atau (b) kedai cermin mata kat kedai-kedai biasa aje seperti di kedai Norsuhaila Optometris di Puncak Alam? Anda tentukan...




*duit lagi...*

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers