Wednesday, November 25, 2009

thinking of...

moving to Segamat...

What say you??

*hurmmm*

8 comments:

Dania's mummy said...

why not? try la, sampai bila nak dok jauh2 mcm ni kan...

ibu_uwais_ameenah said...

still thinking...

What's luv gotta do ? said...

it would be very good for saving gak kan =) kawan i ada sorang baru jadi lecturer marketing kat segamat.

mamashasha said...

mala, kalau ko decided nk jadi housewife why not stay wif mail....tp mail pun blh mintak transfer sini kan?

ibu_uwais_ameenah said...

sape idie ur fren tu? (kawan bed jugak kot...) kt segamat mmg boleh sesangat save cost, no air pollution, no traffic jam... jadi ke datang rumah i weekend nih? give me a call first ya!!

~~~ kay ~~~ said...

Selamat menyambut Aidil Adha yang bakal menjelang. Semoga hidup kita selalu di berkati ALLAH, sampai satu saat kita pasti kembali kepadaNYA.

~~ salam aidil adha semoga seikhlas korban ~~

KIRIS's mom.. said...

salam ziarah n kenal.. segamat?? wow.. been there for my dip before further my deg in s.alam 9yrs ago.. eheh... seronok stay sana.. relax jerk..tapi, kg i pun dekat jerk.. Tangkak..huhu..

ibu_uwais_ameenah said...

KIRIS's mom, segamat memang best. nyaman dan segar, bkn mcm dkt KL. Anyway, salam kenal!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers