Friday, December 25, 2009

i'm back!!

dear friends, bloggers friends, relatives & outsiders

i am back for blogging.

many thanks to someone dekat tanah Arab yang bagi saya inspirasi, semangat dan kekuatan.

thanks bai!!

akak really appreciate it!!

7 comments:

mamashasha said...

Mala,apa yg jadi sebenarnye?lama ko menyepi.
Siap privatekn blog lagi.aku byk kali try nk msk tp xboleh.
Aku email pun ko x reply. Apa pun aku doakan
Ko n family sihat, dilindungi allah.semoga ko terus cekal mengharungi
Ujian hidup..

ibu_uwais_ameenah said...

bed, thanks. aku speechless. x tau nak ckp apa. nnt later aku story wat had happen. aku msh simpan shoutmix tu, buat evidence. hehehehe...

no-e said...

sgt suka bace blog ni tp ble xleh bukak rase sedih sgt..blog ni bg sy semangat n kekuatan nk besarkn anak yg istimewa.my 2nd child born prematured.
Keep on blogging ibu uwais ameenah

mamashasha said...

aku ade gak kekadang baca shoutmix ko tu...tp tak tau la yg jadi bahan tu aku terbaca atau tak...tapi mmg aku pasan pengunjung blog ko ni kekadang tu mulut nye sesedap rase je...langsung takde respect pada tn punya blog....kot ye pun nk mengomen or menasihat...agak2 la beb...ko sabar ye...

ibu_uwais_ameenah said...

no-e :- invite la saya baca blog awak. ibu_uwais@yahoo.com. dah perasan dah... blog ni yg selalu menyinggah blog saya. thanks ya!!

bed :- AKU pun tak tau nak ckp apa. aku rasa patut off record kat sini. nnt bila2 kita calling2.. aku citer. nnt kang aku tulis kang makin besar citer plak.. aku dh maafkan dah org tu even aku x kenal dia (ayat penyedap hati..) heehehehe... tp smpi bila2 aku x boleh lupa.

pak long said...

salam buat tuan empunya blog..
numpang singgah kat sini..
didoakan moga sentiasa dirahmati ILAHI...

ibu_uwais_ameenah said...

thank you paklong!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers