Friday, January 29, 2010

Segamat.. here i come!!

Salam u ollss... harini bangun pepagi. Awal babe, maklum ler... excited giler... Arini kami akan ke Segamat!! yeah yeah... train jam 0825, we will arrive segamat 1214.

Cuti le teman today. Aku memang plan asalnya nak naik train malam. Kalau naik train malam kena amik half day.. Yelah nak amik budak2, balik umah then baru pegi umah akak. Bila berbincang ngan cik Nash yg sedia mengfollow (you follow, i follow...) kami decide nak naik train pagi. Ater... katanya cuti banyak lagi.. (poyo, cuti kena potong sabtu lagi ada ler, tp cuti last year masih berbaki 2 hari yer!)

So sekarang kami kat pantai dalam. Around pukul 7.00 sat gi kuar la rumah. Amik cab ke KL Sentral. Tak sabar mau makan SOTO KG. JAWA!! (zafri.. .sila jangan jelessssss) & shopping di jakel!

daaaaaaa


.

*soto*

1 comment:

mamashasha said...

hoho balik segamat eh ari ni....take care...kim salam sama en mail....wahh tang shopping kat jakel wat aku jeless tuhhhhh!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers