Thursday, February 18, 2010

happy 31st birthday~~

Salam semua. Dah lama betul aku x update blog. Masa nya x ade.. busy semedang.. Nak kata keja, idak... nak kata bercuti... idak... busy layan suami dan anak-anak. Lagi pun akak & co. datang berkampung kat rumah. Tu yang buat masa nak berblogging takde. Apa-apa pun banyak aku update kat facebook. Jemput ke sana yer...

Arini 18 Februari 2010. Hari jadi seseorang. Hari jadi seorang sahabat. Sahabat baik. Sahabat akrab. Rakan platonik. Diam tak diam dah 12 tahun kami bersahabat. Dalam 12 tahun macam-macam dah kami lalui bersama. Bersama-sama dengan rakan taulan CFC yang lain. Walau berlainan course, kami memang akrab. Hatta sehingga kini, kalau dia ke KL / Shah Alam / Klang, sure dia akan datang menjengah aku. Tak pergi rumah ayahanda angkat kami pun xpe.. yang penting ke rumah aku. Wife dia pun dah jadi antara rakan baik aku.

Untuk sahabat baik ku, IZANUDIN ISMAIL, selamat hari jadi yang ke 31. Semoga hidup ko diberkati, dimurahkan rezeki, semoga kita akan tetap jadi sahabat baik selamanya!
.
.

din at my right hand site @ LIBK 28, Kg Gajah

bed, kak sya, me & kak su with din (they are my best friend too!!)

during opkim jenderak selatan (din at my right hand site)




5 comments:

mamashasha said...

haha mala betui tu mamat tu awal2 lagi tagged aku birthday dia arini....sabo jelah 12 tahun eh...satu jangkamasa yg lama kan....friendship forever...eh gambo kite ber4 masa bile tu? MWS ke?

ibu_uwais_ameenah said...

bed... time libk 27, kt uitm jengka!! apa2 pun memang happening~~ nantikan story mori psl cfc... soon!!

mamashasha said...

oh ye ke....rindunye saat2 bersama CFC..aku macam nk wat gathering kalau ko setuju blh le kite wat AJK....takmo bg kat anne la kali ni kite yg buat sebelum ko bermastautin di segamat...blh?

ibu_uwais_ameenah said...

me too bed! ko cuba la arrange maybe time school holiday bulan 8 ke... eh bln 8 dh puasa ke? klu puasa tukar bln 6 lah... ko tau jan skang kt jb? dia jd jurulatih utk sekolah seni. wife dia still kt mukah.

mamashasha said...

hohho...aku kol mamat yg celebrate birthday ni smlm time tu ade kat SP...kali ke3 baru berangkat .....besa la dia tuh....apa jan kat JB....la dok berjauhan la depa skang....lie kat sana lagi?

aku usulkan dulu tapi kite kene form adhoc commiti dulu kan....now survey dulu...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers