Thursday, March 25, 2010

tag bed (walau dia tak list nama aku, aku nak buat jugak!!)

SIAPAKAH ANDA DI RUMAH?

seorang isteri & ibu


SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?

seorang yang biasa-biasa aje. kadang2 banyak cakap, kadangkala loud speaker


5 BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?

dapat lihat Uwais berjalan sendiri tanpa bantuan ibu mahupun walker dia

bebas hutang


lebih banyak masa dgn daddy & kids

hiaskan rumah yang bakal ibu tinggal dengan daddy & anak-anak tahun depan (Kolej Taming Sari, UiTM Segamat!)

menunaikan Haji



SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?

Ismail Pahmi


CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?

sayangkan Uwais & Ameenah (ibu??? huhuhu)

rajin basuh kain (tapi dia malas lipat... aiyakkk)


pandai memasak

cool

future thinking



BILA TARIKH COUPLE

18-11-00



KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA RAKAN ANDA

none - yang pahit tak mahu dikenang


LAGU TEMA CINTA ANDA

dari zaman itm famous. AKU CINTA AKU RINDU (Nurul & Ajai)

sesuai sangat la tu, sekarang kami PJJ. kena dengan lirik lagu

"Aku cinta aku rindu

Walau berjauhan ku tahu hatimu"


APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA

none - ibu terima seadanya


TAG 10 RAKAN LAIN

malas nak tag orang. sape rasa dia nak buat buat ajerrr (bed tak tag aku, tapi aku buat jugak pasal tag ni pada aku interesting)





*akudahkemaruktag*

6 comments:

mamashasha said...

kahhhh ko ni siap highlight besar2 lagi aku tak list nama ko.....hekkk aku bukan ape baru lagi bg tag kat ko.....mmg tag ni interesting/.....en mail mmg sgt2 cool kan.....LAGU AJAI itu sgt2 dlm makna nya....

jakel ade kat shah alam tak lama lagi mala.....

pak long said...

salam..
memang best soalan tag ni...

ibu-uwais-ameenah said...

BED :- tau.. kat pintu belakang itm kan (seksyen 7)

Pak Long :- buat la tag tu...

ibu-uwais-ameenah said...

BED :- tau.. kat pintu belakang itm kan (seksyen 7)

Pak Long :- buat la tag tu...

mamashasha said...

amboi cepat je ko tau eh? ariani pun ade kat situ nanti...

Jake's Daughter said...

MEnarik tag nih...Hehehe

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers