Wednesday, April 7, 2010

apa yang ku rindukan

arini rasa boring sangat. baru je letak tepon sembang dengan daddy. bincang macammana kami nak balik jb bln depan. my BIL wedding. macam x caya je. muda je. baru 25thn. (eleh MIP kawin pun time tu umur dia 26 tahun!!) bukan nak citer pasal tu sebenarnya, aku nak citer pasal apa benda yang aku rindukan.





1.) Jalan Kastam, Pelabuhan Klang - tempat aku dibesarkan. di sini lah aku bersekolah, bermain, dating mahupun berkahwin. banyak kenangan manis dan pahit di sini.


ni komuter jalan kastam. dekat je dengan umah


2) Institut Teknologi MARA - tempat aku melanjutkan pelajaran. macam-macam orang aku kenal kat sini. mostly kawan baik aku semuanya aku kenal di sini. kawan sekolah pun ada jugak....  yang penting selepas ditukar nama ke Universiti Teknologi MARA, di sinilah aku bertemu cinta... bertemu jodoh...


Institut Teknologi MARA



Universiti Teknologi MARA


3) Titi Serong, Parit Buntar - walau rumah ni jarang-jarang aku balik. tapi... orang yang aku sayang ada di sini. Makkkkk... adik sayang mak!! rindu mee kari & cucur badak mak don't forget nasik goreng kunyit! selain daripada tu aku rindu CKT Omaq!!




rumah mak



char kuey teow Omaq



4) My friends - nilah geng-geng kami. hadir dari pelbagai kategori course. rindukan korang giler.. bila nak get together yek? bed, please arrange before aku move out to segamat. Cronies for cronies





cronies for cronies during trip to Melaka
Homeland of the Legendary Hang Tuah
(bed, betul ke ek yg tulis kat baju kita tu? aku lupa la..)



5) Uwais & Ameenah - yang ni setiap saat, setiap detik aku rindukan. Sumpah!!



abang & kakak


6) Last but not least - MIP - hehehehe.... nak jugakkk...


imam saya




*rindu*

5 comments:

mamashasha said...

hahaha blh meleleh ayaq mata tgk semua ni...aku pun dok ingat2 ni...kami pakat ramai2 naik komuter p rumah ko mala...huhu best2.....kat ITM tok sah citer la kan tempat bertemu dan berpisah....CFC betui tu Cronies for Cronies...tidak syak lagi..ntah mana peginye baju tu....bestkan dpt gathering....tingin nk jumpa semua org....alhamdulillah most of the cronies dah bertemu jodohkan...sorang je lagi....harap2 tak lama lagi akan bertemu jodohnya...
gambo kat melaka tu aku takde dlm gambo....

ibu-uwais-ameenah said...

la bed... gambo ko xde yek. ok la kalau camtu aku tempek gambo yg ada ko, time kita kat klebang yek! tunggguuuuu..

ibu-uwais-ameenah said...

bed... aku dah tempek!!

mamashasha said...

smlm takde ari ni ade hehe...best2...

ibu-uwais-ameenah said...

ada.. baru tempek.. more picture, sila la register fesbuk! or else tgk thru nizam's fesbuk!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers